Putin mi je od jutros poslao tri urgencije na osnovu pisma Boška Obradovića, ironično je prokomentarisao predsednik Aleksandar Vucić pismo koje je Boško Obradović uputio šefu ruske države.

– Siguran sam da je Putinu bilo mnogo važno to što je pročitao u Obradovićevom pismu – rekao je Vučić na pitanje novinara o ambiciji Boška Obradovića da Putina obavesti o političkoj situaciji u Srbiji.

– Putin mi je od jutros poslao tri urgencije na osnovu pisma Boška Obradovića. Siguran sam da ništa drugo nije uradio nego samo čita njegova pisma. To tako mali Đokica, mali Žorž zamišlja život i politiku – rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: Boško Obradović pisao Putinu!

On se na sličan način osvrnuo o na tvit Vuka Jeremićev kako ima saznanja iz diplomatskih izvora da je premijerka obavestila Vučića da želi da napusti tu funkciju.

O smeni premijerke Ane Brnabić ću se konsultovati sa Vukom Jeremićem, ironično je prokomentarisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

– Ja se to s Jeremićem konsultujem na tajnim sastancima, sa njim raspravljam kad ćemo da sklonimo vladu. Jedini je problem što mi niko ne veruje, znaju da sa njim ne bih seo ni za šta, sledeći put ću nesto bolje da smislim – rekao je Vučić novinarima u Leskovcu i dodao: “Ne mogu na gluposti da odgovaram”.

Izvor: Blic, Nezavisni