Stotine redovnih autobuskih linija za Beograd iznenada su ukinute do večeras.


 

Stotine hiljada građana danas neće moći na put zbog naređenja iz vrha vlasti. Naime, našoj redakciji je potvrđeno iz više autobuskih kompanija širom Srbije da su za danas otkazane redovne autobusne linije za Beograd.

Među gradovima gde je ukinut prevoz ka Beogradu su: Pančevo, Kovin, Vršac, Čačak, Leskovac, Vranje, Kruševac,…

Sa istim informacijama oglasio se i lider Dveri Boško Obradović koji navodi da je režim otkazao redovne autobuske linije ka Beogradu do 17 časova kako građani ne bi mogli da dođu na demonstracije.

On takođe navodi da je policija noćas upadala u domove autoprevoznika koji su pod pretnjom morali da otkažu prevoz građana na protest opozicije.

Autobusi iz Pančeva ne saobraćaju od jutros za Beograd, od devet sati. Na šalteru Autotransporta Pančevo postavljeno je obaveštenje za građane da je to preduzeće redukovalo polaske u međumesnom saobraćaju, “usled nedovoljne količine goriva kao i nedovoljnog broja izvršioca”.

 

Ipak, desetine hiljada građana kreće se sa juga Srbije ka Beogradu što možete čitati u posebnoj vesti. Takođe, građani iz svih krajeva Srbije kreću za Beograd u sopstvenoj režiji.